Australske dollar (AUD) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for australske dollar (AUD). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i australske dollar. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din australske dollar (AUD). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 australske dollar (AUD).Aktuel valutakurs (100) Australske dollar

Aktuel kurs Ændring
100 AUD koster 456,65 DKK 2.26 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner AUD til DKK

AUD
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller AUD.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Australske dollar?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Australske dollar har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for australske dollar (AUD)

Bank Salgspris AUD
Danskebank 501,33 kr
Jyske Bank 511,39 kr
Nordea 457,90 kr
SEB 409,16 kr
Bank Købpris AUD
Danskebank 459,45 kr
Jyske Bank 466,39 kr
Nordea 455,40 kr
SEB 400,25 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen australske dollar (AUD) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af australske dollar

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på australske dollar (AUD).