Bulgarske lev (BGN) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for bulgarske lev (BGN). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i bulgarske lev. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din bulgarske lev (BGN). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 bulgarske lev (BGN).Aktuel valutakurs (100) Bulgarske lev

Aktuel kurs Ændring
100 BGN koster 381,21 DKK 0.03 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner BGN til DKK

BGN
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller BGN.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Bulgarske lev?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Bulgarske lev har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for bulgarske lev (BGN)

Bank Salgspris BGN
Danskebank 393,68 kr
Jyske Bank 392,7 kr
SEB 388,47 kr
Bank Købpris BGN
Danskebank 368,95 kr
Jyske Bank 368,7 kr
SEB 375,45 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen bulgarske lev (BGN) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af bulgarske lev

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på bulgarske lev (BGN).