Brasilianske real (BRL) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for brasilianske real (BRL). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i brasilianske real. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din brasilianske real (BRL). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 brasilianske real (BRL).Aktuel valutakurs (100) Brasilianske real

Aktuel kurs Ændring
100 BRL koster 140,85 DKK -0.84 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner BRL til DKK

BRL
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller BRL.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Brasilianske real?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Brasilianske real har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for brasilianske real (BRL)

Bank Salgspris BRL
Danskebank 146,78 kr
Jyske Bank 176,69 kr
SEB 137,83 kr
Bank Købpris BRL
Danskebank 122,76 kr
Jyske Bank 139,69 kr
SEB 133,95 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen brasilianske real (BRL) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af brasilianske real

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på brasilianske real (BRL).