Schweiziske franc (CHF) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for schweiziske franc (CHF). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i schweiziske franc. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din schweiziske franc (CHF). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 schweiziske franc (CHF).Aktuel valutakurs (100) Schweiziske franc

Aktuel kurs Ændring
100 CHF koster 754,68 DKK 0.6 kr
Sidst opdateret: 2022-11-30.

Valutaomregner CHF til DKK

CHF
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller CHF.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Schweiziske franc?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Schweiziske franc har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for schweiziske franc (CHF)

Bank Salgspris CHF
Danskebank 765,93 kr
Jyske Bank 763,52 kr
Nordea 754,98 kr
SEB 715,13 kr
Bank Købpris CHF
Danskebank 741,41 kr
Jyske Bank 745,02 kr
Nordea 753,18 kr
SEB 701,46 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen schweiziske franc (CHF) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af schweiziske franc

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på schweiziske franc (CHF).