Kinesiske Yuan renminbi (CNY) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for kinesiske yuan renminbi (CNY). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i kinesiske yuan renminbi. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din kinesiske yuan renminbi (CNY). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 kinesiske yuan renminbi (CNY).Aktuel valutakurs (100) Kinesiske Yuan renminbi

Aktuel kurs Ændring
100 CNY koster 96,60 DKK -0.15 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner CNY til DKK

CNY
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller CNY.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Kinesiske Yuan renminbi?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Kinesiske Yuan renminbi har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for kinesiske yuan renminbi (CNY)

Bank Salgspris CNY
Danskebank 108,11 kr
Jyske Bank 107,52 kr
SEB 98,04 kr
Bank Købpris CNY
Danskebank 94,47 kr
Jyske Bank 95,92 kr
SEB 95,85 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen kinesiske yuan renminbi (CNY) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af kinesiske yuan renminbi

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på kinesiske yuan renminbi (CNY).