Tjekkiske koruna (CZK) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for tjekkiske koruna (CZK). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i tjekkiske koruna. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din tjekkiske koruna (CZK). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 tjekkiske koruna (CZK).Aktuel valutakurs (100) Tjekkiske koruna

Aktuel kurs Ændring
100 CZK koster 29,44 DKK 0.02 kr
Sidst opdateret: 2024-07-12.

Valutaomregner CZK til DKK

CZK
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller CZK.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Tjekkiske koruna?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Tjekkiske koruna har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for tjekkiske koruna (CZK)

Bank Salgspris CZK
Danskebank 31,386 kr
Jyske Bank 32,01 kr
Nordea 29,57 kr
SEB 27,89 kr
Bank Købpris CZK
Danskebank 30,008 kr
Jyske Bank 30,61 kr
Nordea 29,31 kr
SEB 27,2 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen tjekkiske koruna (CZK) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af tjekkiske koruna

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på tjekkiske koruna (CZK).