Hongkong dollar (HKD) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for hongkong dollar (HKD). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i hongkong dollar. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din hongkong dollar (HKD). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 hongkong dollar (HKD).Aktuel valutakurs (100) Hongkong dollar

Aktuel kurs Ændring
100 HKD koster 89,43 DKK 0.21 kr
Sidst opdateret: 2024-04-19.

Valutaomregner HKD til DKK

HKD
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller HKD.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Hongkong dollar?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Hongkong dollar har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for hongkong dollar (HKD)

Bank Salgspris HKD
Danskebank 97,01 kr
Jyske Bank 91,94 kr
Nordea 90,11 kr
SEB 88,94 kr
Bank Købpris HKD
Danskebank 85,23 kr
Jyske Bank 81,94 kr
Nordea 88,75 kr
SEB 86,41 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen hongkong dollar (HKD) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af hongkong dollar

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på hongkong dollar (HKD).