Kroatiske kuna (HRK) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for kroatiske kuna (HRK). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i kroatiske kuna. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din kroatiske kuna (HRK). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 kroatiske kuna (HRK).Aktuel valutakurs (100) Kroatiske kuna

Aktuel kurs Ændring
100 HRK koster 98,67 DKK 0 kr
Sidst opdateret: 2022-12-30.

Valutaomregner HRK til DKK

HRK
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller HRK.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Kroatiske kuna?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Kroatiske kuna har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for kroatiske kuna (HRK)

Bank Salgspris HRK
Danskebank 103,46 kr
Jyske Bank 105,15 kr
SEB 99,56 kr
Bank Købpris HRK
Danskebank 93,61 kr
Jyske Bank 96,15 kr
SEB 97,36 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen kroatiske kuna (HRK) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af kroatiske kuna

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på kroatiske kuna (HRK).