Ungarske forint (HUF) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for ungarske forint (HUF). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i ungarske forint. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din ungarske forint (HUF). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 ungarske forint (HUF).Aktuel valutakurs (100) Ungarske forint

Aktuel kurs Ændring
100 HUF koster 1,952 DKK -0.003 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner HUF til DKK

HUF
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller HUF.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Ungarske forint?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Ungarske forint har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for ungarske forint (HUF)

Bank Salgspris HUF
Danskebank 1,9239 kr
Jyske Bank 2,06 kr
Nordea 1,97 kr
SEB 2,18 kr
Bank Købpris HUF
Danskebank 1,7061 kr
Jyske Bank 1,76 kr
Nordea 1,94 kr
SEB 2,11 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen ungarske forint (HUF) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af ungarske forint

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på ungarske forint (HUF).