Indonesiske rupiah (IDR) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for indonesiske rupiah (IDR). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i indonesiske rupiah. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din indonesiske rupiah (IDR). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 indonesiske rupiah (IDR).Aktuel valutakurs (100) Indonesiske rupiah

Aktuel kurs Ændring
100 IDR koster 0,0446 DKK 0.0001 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner IDR til DKK

IDR
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller IDR.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Indonesiske rupiah?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Indonesiske rupiah har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for indonesiske rupiah (IDR)

Bank Salgspris IDR
Jyske Bank 0,05 kr
SEB 0,0463 kr
Bank Købpris IDR
Jyske Bank 0,04 kr
SEB 0,0436 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen indonesiske rupiah (IDR) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af indonesiske rupiah

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på indonesiske rupiah (IDR).