Israelske shekel (ILS) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for israelske shekel (ILS). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i israelske shekel. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din israelske shekel (ILS). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 israelske shekel (ILS).Aktuel valutakurs (100) Israelske shekel

Aktuel kurs Ændring
100 ILS koster 185,71 DKK 0.85 kr
Sidst opdateret: 2024-04-19.

Valutaomregner ILS til DKK

ILS
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller ILS.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Israelske shekel?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Israelske shekel har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for israelske shekel (ILS)

Bank Salgspris ILS
Danskebank 220,42 kr
Jyske Bank 211,11 kr
SEB 178,19 kr
Bank Købpris ILS
Danskebank 194,79 kr
Jyske Bank 186,31 kr
SEB 174,64 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen israelske shekel (ILS) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af israelske shekel

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på israelske shekel (ILS).