Indiske rupee (INR) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for indiske rupee (INR). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i indiske rupee. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din indiske rupee (INR). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 indiske rupee (INR).Aktuel valutakurs (100) Indiske rupee

Aktuel kurs Ændring
100 INR koster 8,44 DKK 0.04 kr
Sidst opdateret: 2023-06-06.

Valutaomregner INR til DKK

INR
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller INR.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Indiske rupee?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Indiske rupee har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for indiske rupee (INR)

Bank Salgspris INR
Danskebank 11,458 kr
Jyske Bank 11,62 kr
SEB 9,41 kr
Bank Købpris INR
Danskebank 9,003 kr
Jyske Bank 8,87 kr
SEB 8,91 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen indiske rupee (INR) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af indiske rupee

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på indiske rupee (INR).