Islandske kroner (ISK) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for islandske kroner (ISK). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i islandske kroner. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din islandske kroner (ISK). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 islandske kroner (ISK).Aktuel valutakurs Islandske kroner

Aktuel kurs Skift
100 ISK koster 4,928 DKK 0.026 kr
Sidst opdateret: 2021-09-24.

Valutaomregner ISK til DKK

ISK
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller ISK.

Vil du indstille en prisalarm for Islandske kroner?

Udfyld din e-mail-adresse nedenfor og udfyld det niveau, hvor du vil modtage en besked, så sender vi dig automatisk en e-mail, når Islandske kroner har nået dit advarselsniveau. Hvis du angiver et niveau, der er højere end den nuværende pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen når over eller lig med din angivne pris. Hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen bliver lavere eller lig med din angivne pris

DKK


Valutakurser (køb & salg) for islandske kroner (ISK)

Bank Salgkurs ISK
Danskebank 6,8601 kr
Bank Købkurs ISK
Danskebank 5,9433 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen islandske kroner (ISK) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af islandske kroner

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på islandske kroner (ISK).

Info om den islandske krone

Den islandske valuta er islandsk kroner og har valutakode ISK. Den islandske krona (Krona) er opdelt i 100 auras.

Den islandske krona har en forkortelse af IsKR med en valutakode, der er ISK.

I dag er der Kronjens følgende teorier. I Sedelform, den største pålydende på 5000 ISK har vi 2000, 1000 og sidst men ikke mindst 500 ISK.

Så går det ned i mønter, og så har vi 100 islandske kroner, som er den største mønt enhed, så kommer 50,10,5 og i det mindste er 1.

For de af jer, der er interesseret i historien, blev den islandske valuta introduceret i 1885, hvorefter Island brugte den danske valuta.

Lidt senere i 1981 blev der lavet en valutaformular, der simpelthen erstattede 100 gamle Kronur til 1 ISK.