Japanske yen (JPY) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for japanske yen (JPY). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i japanske yen. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din japanske yen (JPY). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 japanske yen (JPY).Aktuel valutakurs (100) Japanske yen

Aktuel kurs Ændring
100 JPY koster 4,7938 DKK 0.0204 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner JPY til DKK

JPY
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller JPY.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Japanske yen?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Japanske yen har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for japanske yen (JPY)

Bank Salgspris JPY
Danskebank 5,2260 kr
Jyske Bank 5,39 kr
Nordea 4,81 kr
SEB 6,4 kr
Bank Købpris JPY
Danskebank 4,9667 kr
Jyske Bank 5,07 kr
Nordea 4,78 kr
SEB 6,28 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen japanske yen (JPY) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af japanske yen

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på japanske yen (JPY).