Sydkoreanske won (KRW) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for sydkoreanske won (KRW). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i sydkoreanske won. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din sydkoreanske won (KRW). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 sydkoreanske won (KRW).Aktuel valutakurs (100) Sydkoreanske won

Aktuel kurs Ændring
100 KRW koster 0,5277 DKK 0.0031 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner KRW til DKK

KRW
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller KRW.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Sydkoreanske won?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Sydkoreanske won har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for sydkoreanske won (KRW)

Bank Salgspris KRW
Jyske Bank 0,6 kr
SEB 0,5503 kr
Bank Købpris KRW
Jyske Bank 0,47 kr
SEB 0,534 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen sydkoreanske won (KRW) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af sydkoreanske won

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på sydkoreanske won (KRW).