Mexicanske peso (MXN) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for mexicanske peso (MXN). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i mexicanske peso. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din mexicanske peso (MXN). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 mexicanske peso (MXN).Aktuel valutakurs (100) Mexicanske peso

Aktuel kurs Ændring
100 MXN koster 40,38 DKK -0.86 kr
Sidst opdateret: 2024-04-19.

Valutaomregner MXN til DKK

MXN
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller MXN.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Mexicanske peso?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Mexicanske peso har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for mexicanske peso (MXN)

Bank Salgspris MXN
Danskebank 38,405 kr
Jyske Bank 40,27 kr
SEB 29,52 kr
Bank Købpris MXN
Danskebank 32,716 kr
Jyske Bank 33,72 kr
SEB 28,32 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen mexicanske peso (MXN) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af mexicanske peso

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på mexicanske peso (MXN).