Malaysiske ringgit (MYR) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for malaysiske ringgit (MYR). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i malaysiske ringgit. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din malaysiske ringgit (MYR). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 malaysiske ringgit (MYR).Aktuel valutakurs (100) Malaysiske ringgit

Aktuel kurs Ændring
100 MYR koster 148,32 DKK 0.24 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner MYR til DKK

MYR
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller MYR.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Malaysiske ringgit?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Malaysiske ringgit har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for malaysiske ringgit (MYR)

Bank Salgspris MYR
Jyske Bank 176,28 kr
SEB 157,9 kr
Bank Købpris MYR
Jyske Bank 150,28 kr
SEB 154,52 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen malaysiske ringgit (MYR) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af malaysiske ringgit

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på malaysiske ringgit (MYR).