Norske kroner (NOK) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for norske kroner (NOK). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i norske kroner. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din norske kroner (NOK). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 norske kroner (NOK).Aktuel valutakurs (100) Norske kroner

Aktuel kurs Ændring
100 NOK koster 63,58 DKK 0.15 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner NOK til DKK

NOK
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller NOK.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Norske kroner?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Norske kroner har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for norske kroner (NOK)

Bank Salgspris NOK
Danskebank 71,96 kr
Jyske Bank 70,37 kr
Nordea 63,87 kr
SEB 65,16 kr
Bank Købpris NOK
Danskebank 68,79 kr
Jyske Bank 66,12 kr
Nordea 63,29 kr
SEB 63,72 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen norske kroner (NOK) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af norske kroner

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på norske kroner (NOK).