New Zealandske dollar (NZD) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for new zealandske dollar (NZD). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i new zealandske dollar. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din new zealandske dollar (NZD). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 new zealandske dollar (NZD).Aktuel valutakurs (100) New Zealandske dollar

Aktuel kurs Ændring
100 NZD koster 418,71 DKK 0.42 kr
Sidst opdateret: 2024-07-12.

Valutaomregner NZD til DKK

NZD
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller NZD.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for New Zealandske dollar?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når New Zealandske dollar har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for new zealandske dollar (NZD)

Bank Salgspris NZD
Danskebank 479,11 kr
Jyske Bank 469,24 kr
Nordea 419,96 kr
SEB 404,79 kr
Bank Købpris NZD
Danskebank 433,92 kr
Jyske Bank 423,74 kr
Nordea 417,46 kr
SEB 395,79 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen new zealandske dollar (NZD) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af new zealandske dollar

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på new zealandske dollar (NZD).