Filippinske peso (PHP) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for filippinske peso (PHP). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i filippinske peso. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din filippinske peso (PHP). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 filippinske peso (PHP).Aktuel valutakurs (100) Filippinske peso

Aktuel kurs Ændring
100 PHP koster 11,74 DKK -0.05 kr
Sidst opdateret: 2024-07-12.

Valutaomregner PHP til DKK

PHP
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller PHP.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Filippinske peso?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Filippinske peso har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for filippinske peso (PHP)

Bank Salgspris PHP
Jyske Bank 13,97 kr
SEB 13,36 kr
Bank Købpris PHP
Jyske Bank 10,77 kr
SEB 12,97 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen filippinske peso (PHP) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af filippinske peso

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på filippinske peso (PHP).