Polske zloty (PLN) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for polske zloty (PLN). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i polske zloty. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din polske zloty (PLN). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 polske zloty (PLN).Aktuel valutakurs (100) Polske zloty

Aktuel kurs Ændring
100 PLN koster 175,35 DKK -0.01 kr
Sidst opdateret: 2024-07-12.

Valutaomregner PLN til DKK

PLN
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller PLN.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Polske zloty?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Polske zloty har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for polske zloty (PLN)

Bank Salgspris PLN
Danskebank 166,29 kr
Jyske Bank 166,47 kr
Nordea 176,45 kr
SEB 168,69 kr
Bank Købpris PLN
Danskebank 153,62 kr
Jyske Bank 151,97 kr
Nordea 174,25 kr
SEB 164,54 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen polske zloty (PLN) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af polske zloty

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på polske zloty (PLN).