Rumænske lei (RON) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for rumænske lei (RON). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i rumænske lei. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din rumænske lei (RON). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 rumænske lei (RON).Aktuel valutakurs (100) Rumænske lei

Aktuel kurs Ændring
100 RON koster 149,95 DKK -0.01 kr
Sidst opdateret: 2024-04-19.

Valutaomregner RON til DKK

RON
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller RON.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Rumænske lei?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Rumænske lei har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for rumænske lei (RON)

Bank Salgspris RON
Jyske Bank 161,41 kr
SEB 155,72 kr
Bank Købpris RON
Jyske Bank 127,91 kr
SEB 152,37 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen rumænske lei (RON) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af rumænske lei

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på rumænske lei (RON).