Russiske rubel (RUB) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for russiske rubel (RUB). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i russiske rubel. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din russiske rubel (RUB). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 russiske rubel (RUB).Aktuel valutakurs (100) Russiske rubel

Aktuel kurs Ændring
100 RUB koster 0,00 DKK 0 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner RUB til DKK

RUB
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller RUB.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Russiske rubel?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Russiske rubel har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for russiske rubel (RUB)

Bank Salgspris RUB
Danskebank 11,867 kr
Jyske Bank 9,29 kr
SEB 8,98 kr
Bank Købpris RUB
Danskebank 10,647 kr
Jyske Bank 7,09 kr
SEB 8,61 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen russiske rubel (RUB) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af russiske rubel

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på russiske rubel (RUB).