Svenske kroner (SEK) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for svenske kroner (SEK). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i svenske kroner. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din svenske kroner (SEK). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 svenske kroner (SEK).Aktuel valutakurs (100) Svenske kroner

Aktuel kurs Ændring
100 SEK koster 66,34 DKK 0.11 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner SEK til DKK

SEK
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller SEK.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Svenske kroner?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Svenske kroner har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for svenske kroner (SEK)

Bank Salgspris SEK
Danskebank 69,355 kr
Jyske Bank 67,59 kr
Nordea 66,63 kr
SEB 68,69 kr
Bank Købpris SEK
Danskebank 66,110 kr
Jyske Bank 63,34 kr
Nordea 66,05 kr
SEB 68,11 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen svenske kroner (SEK) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af svenske kroner

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på svenske kroner (SEK).