Singapore dollar (SGD) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for singapore dollar (SGD). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i singapore dollar. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din singapore dollar (SGD). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 singapore dollar (SGD).Aktuel valutakurs (100) Singapore dollar

Aktuel kurs Ændring
100 SGD koster 514,28 DKK 0.4 kr
Sidst opdateret: 2024-04-19.

Valutaomregner SGD til DKK

SGD
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller SGD.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Singapore dollar?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Singapore dollar har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for singapore dollar (SGD)

Bank Salgspris SGD
Danskebank 539,91 kr
Jyske Bank 537 kr
Nordea 517,03 kr
SEB 478,9 kr
Bank Købpris SGD
Danskebank 497,22 kr
Jyske Bank 501 kr
Nordea 511,53 kr
SEB 469,99 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen singapore dollar (SGD) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af singapore dollar

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på singapore dollar (SGD).