Tyrkiske lira (TRY) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for tyrkiske lira (TRY). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i tyrkiske lira. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din tyrkiske lira (TRY). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 tyrkiske lira (TRY).Aktuel valutakurs (100) Tyrkiske lira

Aktuel kurs Ændring
100 TRY koster 20,74 DKK -0.17 kr
Sidst opdateret: 2024-07-12.

Valutaomregner TRY til DKK

TRY
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller TRY.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Tyrkiske lira?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Tyrkiske lira har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for tyrkiske lira (TRY)

Bank Salgspris TRY
Danskebank 39,617 kr
Jyske Bank 48,4 kr
SEB 108,31 kr
Bank Købpris TRY
Danskebank 36,421 kr
Jyske Bank 21,4 kr
SEB 102,71 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen tyrkiske lira (TRY) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af tyrkiske lira

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på tyrkiske lira (TRY).