SDR (Beregnet) (XDR) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for sdr (beregnet) (XDR). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i sdr (beregnet). Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din sdr (beregnet) (XDR). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 sdr (beregnet) (XDR).Aktuel valutakurs (100) SDR (Beregnet)

Aktuel kurs Ændring
100 XDR koster 919,57 DKK 0.02 kr
Sidst opdateret: 2023-12-08.

Valutaomregner XDR til DKK

XDR
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller XDR.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for SDR (Beregnet)?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når SDR (Beregnet) har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Historisk udvikling af sdr (beregnet)

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på sdr (beregnet) (XDR).