SDR (Beregnet **) (XDR) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for sdr (beregnet **) (XDR). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i sdr (beregnet **). Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din sdr (beregnet **) (XDR). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 sdr (beregnet **) (XDR).Aktuel valutakurs (100) SDR (Beregnet **)

Aktuel kurs Ændring
100 XDR koster 942,47 DKK 0.39 kr
Sidst opdateret: 2022-11-30.

Valutaomregner XDR til DKK

XDR
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller XDR.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for SDR (Beregnet **)?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når SDR (Beregnet **) har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Historisk udvikling af sdr (beregnet **)

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på sdr (beregnet **) (XDR).