Sydafrikanske rand (ZAR) valutakurs

Nedenfor finder du både aktuelle og historiske valutakurser for sydafrikanske rand (ZAR). Du kan også bruge vores enkle valutaomregner for eksempel for at se, hvor meget de 1000 danske kroner i sydafrikanske rand. Vi kompilere også købs- og kurser af Danmarks største banker, for at gøre det lettere at nå frem til en beslutning om, hvilken bank du vil skifte din sydafrikanske rand (ZAR). Bemærk venligst, at valutakurserne er angivet i enheder af 100 sydafrikanske rand (ZAR).Aktuel valutakurs (100) Sydafrikanske rand

Aktuel kurs Ændring
100 ZAR koster 38,08 DKK 0.07 kr
Sidst opdateret: 2024-07-12.

Valutaomregner ZAR til DKK

ZAR
DKK
Ændring i nogen af de områder ud til øjeblikkeligt at skifte og se det tilsvarende beløb i DKK eller ZAR.

Ønsker du at opsætte en prisovervågning for Sydafrikanske rand?

Indtast din e-mailadresse her og det prisniveau, du ønsker at overvåge og modtage en e-mail, når den angivne pris indtræffer. Så vil der automatisk blive sendt en e-mail til dig, når Sydafrikanske rand har nået dit overvågningsniveau.

Hvis du indtaster et niveau, der er højere end den aktuelle pris, vil der blive sendt en e-mail, når prisen er lig med eller højere end din angivne pris, hvis du indtaster en pris, der er lavere end den aktuelle pris, vil vi sende dig en e-mail, når prisen er lavere eller lig med din angivne pris.

DKK


Valutakurser (Køb & salg) for sydafrikanske rand (ZAR)

Bank Salgspris ZAR
Danskebank 42,640 kr
Jyske Bank 44,24 kr
SEB 41,38 kr
Bank Købpris ZAR
Danskebank 37,360 kr
Jyske Bank 35,24 kr
SEB 39,8 kr

Hold musen over den pil, der viser ændringen i børsen at se, hvad dato kursen sydafrikanske rand (ZAR) opdateret. Banker valutakurser, bør være dobbelt-tjekket med deres bank, før de anvendes til økonomiske formål.

Historisk udvikling af sydafrikanske rand

Nedenfor kan du se den historiske udvikling af kursen på sydafrikanske rand (ZAR).